• English Deutsch français Nederlands
Begin bij ons je carrière als stagiaire

Begin bij ons je carrière als stagiaire

Je kunt al tijdens je studie bij ons waardevolle beroepservaring opdoen. Of het nu gaat om een stage of een afstudeerscriptie – we hebben je veel te bieden. En wie weet is dit het begin van iets moois. Voor later.

Geïnteresseerden kunnen hiervoor contact opnemen met de afdeling Human Resources.

Stages – Projecten in plaats van koffie zetten.
Via een praktijkstage kun je rechtstreeks kennis maken met het dagelijks werk bij Sapa Extrusion Benelux. Je draait volledig mee met onze professionals en je ziet met eigen ogen hoe het eraan toegaat bij een internationaal innovatief concern. De specialistische ervaring die je opdoet helpt je bij het kiezen van je studierichting. En één ding is zeker: er liggen interessante en uitdagende zaken op je te wachten.

Je afstudeerscriptie is bij ons in goede handen.
Heb je een winnaarmentaliteit, toon je initiatief en kun je goed in teamverband werken? Dan helpen we jou graag met je afstudeerscriptie. Samen met je studiebegeleider en met onze specialisten selecteren we een onderwerp. Van onze experts krijg je alle ondersteuning terwijl je aan je scriptie werkt. Een afstudeerscriptie bij Sapa is een veelbelovend begin van een toekomstige loopbaan.

Updated: 2014-02-07